It's the season to sparkle!

Plan nu jouw jaarafsluiting of nieuwjaarsevent met Hutten food & design en zorg ervoor dat jouw medewerkers klaar zijn voor 2025! Of het nu om een knallend bedrijfsfeest, een heerlijk kerstdiner, een bruisende nieuwjaarsborrel of intieme winterbruiloft gaat, wij zorgen voor de perfecte winterse ambiance en culinaire hoogstandjes die jouw gasten versteld zullen doen staan. Wij brengen smaakvolle gerechten, verfijnd design en uitmuntende gastvrijheid samen om jouw event te perfectioneren. Creëer niet alleen een feest, maar een herinnering. Laat Hutten food & design de drijvende kracht zijn achter jouw winterse event en maak van elk detail een symbool van vreugde, warmte en verbondenheid. It’s the season to sparkle!

Bekijk hier de brochure

Tijd voor een borrel!

Vijf culinaire, duurzame hapjes, een tafel vol winterse lekkernijen en vier uur lang ontspannen borrelen tijdens een cozy winteravond. Geniet met z’n allen van een perfect einde van het jaar. Blik terug op alle successen en kijk vooruit naar alles wat komen gaat in het nieuwe jaar!

Hutten food & design creëert een onvergetelijke winterse beleving, geheel op maat van jouw wensen. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen brainstormen over het perfecte winterevent. Zo maken we er een onvergetelijk moment van!

Winter barbecue

Winterse sferen, culinaire hoogstandjes: Geniet van een onvergetelijke barbecue! Een smaakvolle reis van een verrassend en volledig barbecue assortiment, met duurzame gerechten als centraal punt. Vega(n) opties zijn volop mogelijk, zodat iedereen kan meegenieten. Luxe of basis, de keuze is aan jou!

We werken altijd met het no waste principe, wat betekent dat we voedselverspilling tegengaan. Zo geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Gegarandeerd genieten van een heerlijke BBQ!

Walking dinner

Een intieme setting, winterse styling en passend culinair. Wandel van smaakbeleving naar smaakbeleving, terwijl jij geniet van heerlijke en duurzame gerechten. Proef onze verrassende creaties met verse, lokale producten en ook een uitgebreid aanbod vega(n) opties. It’s gonna be a nice, tasty christmas!

Say yes to your winter event!

Wij helpen je graag bij het organiseren van een winter event op één van onze toffe eventlocaties. Wil je je event liever bij jou op locatie organiseren? Dat kan ook! Wij toveren jouw winterse event om tot een onvergetelijke beleving, op elke locatie die je maar wil. Kerstmarkt rond het kantoor? Walking dinner op een unieke plek? Of ga je voor een knallend personeelsfeest in jouw bedrijfspand? De mogelijkheden zijn eindeloos! Check onze brochure voor meer informatie!