Over ons

Wij zijn trots op ons werk en we zorgen ervoor dat ieder detail klopt. Het resultaat? Alleen maar blije gezichten! Bij opdrachtgevers, gasten én ons eigen team.

25
Eventlocaties
500
Samenwerkers
94
Jaar ervaring
999
Innovatieve Ideeën
8.8
Beoordeling opdrachtgevers

Ons commerciële team

Paul Vernhout

Maaike Drukker

Manon Sijbers

Anouk Roos

Margot van Holten

Suus van Langeraad

Robyn Kromhout

Henriette Deenen

Elina Spies

Onze geschiedenis & de toekomst

Good friends
Goede smaak, daar zijn ze alle twee mee geboren: MPS | food & design en Hutten Meeting & Events. MPS heeft sinds 1974 maar één doel: zorgen voor een glimlach op het gezicht van gasten. Met hoogwaardige smaakbelevingen en exclusieve service is dat een piece of cake. Hutten Meetings & Events hoort bij Hutten: al 94 jaar een familiebedrijf dat via oprechte gastvrijheid geluksmomenten creëert. Vanuit culinaire ambacht en een enorme drive om bij te dragen aan positieve belevingen en een duurzame wereld.

Great taste
Deze twee smaakmakers gaan samen verder als Hutten food & design. Een logische stap, want samenwerking was voor allebei al een belangrijk ingrediënt. Door krachten te bundelen wordt de mix alleen maar beter. Zo genieten nog meer gasten van creatieve smaaksensaties en ongeëvenaarde sfeer. Maken we nog meer mensen blij. En hebben we zelf nóg meer mogelijkheden om iets terug te doen voor de gastvrijheid van onze planeet, via innovatieve oplossingen tegen verspilling en uitstoot.