Eindejaarsevents

Bereid je voor op een spetterend eindejaarsevent! Bij Hutten food & design begrijpen we dat het afsluiten van het jaar een kans is om te schitteren en blijvende herinneringen te creëren. Of je nu je bedrijfslocatie omtovert tot een magisch kerstfeest-locatie of kiest voor een van onze prachtige eventlocaties voor een nieuwjaarsfeest, wij staan klaar om jouw idee tot leven te brengen. Laat Hutten food & design je helpen om van jouw evenement een groot succes te maken, met confetti, champagne en geweldige dansmoves!

Kerstdiner

Met het hele gezelschap aan een uitnodigende, lange tafel of verdeeld over sfeervolle tafels verspreid door de ruimte, creëren wij de perfecte opstelling van tafels en stoelen. Wij voegen spraakmakende kerstdecoraties toe om de feestelijke kerstsfeer compleet te maken. En als kers(t) op de taart serveren we een onvergetelijk kerstdiner dat de smaakpapillen betovert.

Nieuwjaarsborrel

Bij Hutten food & design begrijpen we dat de juiste sfeer en ambiance een evenement naar een hoger niveau tillen. Ons getalenteerde stylingteam zorgt voor een prachtige aankleding en decoratie die perfect aansluit bij jouw wensen en het thema van jouw event. Wij creëren een visueel spektakel dat de gasten zal betoveren. Laat ons jouw visie weten, en wij brengen het tot leven, van ontwerp tot productie en van opbouw tot styling, alles tot in de kleinste details verzorgd.

Relatie event

Een relatie-evenement biedt een unieke gelegenheid om waardering uit te spreken naar opdrachtgevers, partners en/of leveranciers. Bovendien versterkt het de band met je relaties en biedt het een informele sfeer om elkaar te ontmoeten. Het is een opstap naar een nieuw jaar vol mogelijkheden, zowel binnen de bestaande samenwerking als voor het verkennen van nieuwe initiatieven. De beste wensen!

We leave a little sparkle

Wij betoveren jouw gezelschap! Laat je inspireren en geniet samen met jouw team van onze verschillende concepten, van een Snowflake spectacle tot een Retro New Year Party! Heb je zelf een idee? Dan kijken wij graag met je mee! Bekijk onze concepten in de brochure.