Klimaatpositief

We staan voor een grote uitdaging: genoeg gezond eten voor iedereen, nu en in de toekomst. De uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen moet omlaag. Wij zetten vol in op het besparen van onze uitstoot. In 2030 willen wij géén uitstoot meer veroorzaken. Niet met de eigen producten en diensten, niet door de inzet van derden. Dan zijn we klimaatpositief.

Verspillingsfabriek

Elk jaar gooien we in Nederland minstens 5 miljard euro aan voedsel weg. Een deel daarvan bestaat uit verse groenten: kopjes, kontjes en stronken of afgekeurde groenten die te klein, te bont of misvormd zijn. De Verspillingsfabriek maakt smaakvolle soepen en sauzen van deze ingrediënten. Zonder onnatuurlijke E-nummers, mét heerlijke kruiden. In de Verspillingsfabriek werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want talent verspillen, dat vinden wij óók zonde.

Sign Language Coffee Bar

Een ware koffiebeleving is meer dan alleen goede koffie, vinden wij! Onze gecertificeerde Gebaarista’s maken daarin écht het verschil. Bij de Sign Language Coffee Bar bestel je al gebarend je bestelling met behulp van het menu op een videoscherm. De barista bereidt daarna met veel passie jouw bestelling. Precies zoals jij je koffie lekker vindt. Zo geniet je van je koffiemoment, leer je iets nieuws en leg je op een andere manier contact met mensen.

Handen vol smaak

Ken je onze bijzondere bakkers al? De meesten hebben een gehoorbeperking. Dus gebruiken ze niet veel woorden, maar hun handen des te meer. Om te communiceren en ambachtelijk lekkers te kneden, rollen en bakken. Altijd met aandacht en het grootste geduld. En natuurlijk alleen de allerbeste ingrediënten. We bake the world a better place. Dat proef je.

Meer plantaardig, net zoveel smaak

Minder dierlijk en meer plantaardig eten is beter voor mens, dier en planeet. Daarom stimuleren wij de overgang naar een voedingspatroon dat grotendeels gebaseerd is op plantaardige eiwitten. Een eenvoudige verandering met een groot resultaat. En minstens zo lekker!