This summer is... magic!

Maak van jouw zomerse event een knaller met Hutten food & design! Of het nu om een bedrijfsfeest, festival, borrel, diner of bruiloft gaat, wij zorgen voor het perfecte zomerse event, die jouw gasten versteld zal doen staan. Net zoals de zomer de zon, het blauwe luchtruim en een frisse bries samenbrengt, brengen wij smaakvolle gerechten, verfijnd design en uitmuntende gastvrijheid samen om jouw event te perfectioneren. Creëer niet alleen een feest, maar een herinnering. Laat Hutten food & design de drijvende kracht zijn achter jouw zomerse event en maak van elk detail een symbool van vreugde, warmte en verbondenheid. This summer will be magic!

Bekijk hier de brochure

Tijd voor een borrel!

De zomer lonkt! De koffers staan al half ingepakt, de vakantiestemming borrelt… Maar voordat we massaal richting zonovergoten oorden vertrekken, is er nog iets belangrijks: een knallende zomerborrel, barbecue, diner of festival met collega’s en relaties! Even ontspannen napraten over de afgelopen maanden, proosten op het welverdiende verlof en genieten van de zomerse sfeer. Met een feestelijk event zetten we samen een dikke streep onder het eerste halfjaar.

Hutten food & design creëert een onvergetelijke zomerse beleving, geheel op maat van jouw wensen. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen brainstormen over het perfecte zomerevent. Zo maken we er een onvergetelijk moment van!

Zomer barbecue

Zomerse sferen, culinaire hoogstandjes: Geniet van een onvergetelijke barbecue! Een smaakvolle reis van een verrassend en volledig barbecue assortiment, met duurzame gerechten als centraal punt. Vega(n) opties zijn volop mogelijk, zodat iedereen kan meegenieten. Luxe of basis, de keuze is aan jou!

We werken altijd met het no waste principe, wat betekent dat we voedselverspilling tegengaan. Zo geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Gegarandeerd genieten van een heerlijke BBQ!

Streetfood festival

Vier de zomer met een culinair avontuur op jouw locatie. Geniet met je gasten van diverse gerechten, onbeperkt drankjes en de bediening door ons enthousiaste team. Maak een keuze uit drie unieke foodstations en stel je eigen zomerse menu samen. Op dit streetfood festival ontdek je de smaken van de wereld met exotische gerechten uit diverse culturen. Laat je verrassen door onze creatieve koks! De perfecte invulling voor jouw bedrijfsfeest, borrel of andere gelegenheid.

Say yes to your summer event!

Wij helpen je graag bij het organiseren van een zomers event op één van onze toffe eventlocaties. Wil je je event liever bij jou op locatie organiseren? Dat kan ook! Wij toveren jouw zomerse event om tot een onvergetelijke beleving, op elke locatie die je maar wil. Picknicken in de wei? Walking dinner in je eigen tuin? Of ga je voor een knallend personeelsfeest in jouw bedrijfspand? De mogelijkheden zijn eindeloos! Check onze brochure voor meer informatie!